WebsitesWordpress

De Kracht van WordPress


Wij bouwen onze sites met WordPress, dit krachtige platform wordt ook gebruikt door onder andere Yahoo, Ebay en The New York Times. De site kan hierdoor gemakkelijk uitgebreid worden, en is daarom helemaal van u. U staat er natuurlijk nooit alleen voor, maar u krijgt juist een product dat werkelijk zelfstandig is.


Natuurlijk komen al onze sites hoog op Google


Wij bouwen elke site met Google optimalisatie voor ogen. Verder kijken we per pagina welke kernwoorden belangrijk zijn. WordPress zorgt voor een zeer goede indexatie van Google, wij zorgen ervoor dat uw klanten uw website vinden.

Google Optimalisatie


Wordpress

Wij Weten hoe een overtuigende pagina in elkaar zit


Een sterke pagina maken die de aandacht van de bezoeker vasthoudt is zonder de juiste kennis niet gemakkelijk. Wij weten hoe we interactieve en statische elementen kunnen combineren tot een overtuigend geheel. Daarnaast kunnen wij op de juiste manier de sfeer van uw bedrijf reflecteren door middel van expliciete en impliciete informatie en afbeeldingen. Wij creëren websites die de aandacht van uw bezoekers vasthouden en uw bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigen.

Bij een goede webpagina is goede marketing vaak belangrijker dan technisch ingewikkelde elementen. Wij bouwen pakkende pagina’s die vaak niet eens zo ingewikkeld opgebouwd zijn. Een combinatie van een goede teksten, afgewisseld door de juiste graphics die niet afleiden maar juist aanvullen is vaak al genoeg. Het doseren van informatie is hierbij erg van belang, zeker op de homepagina.


Vraag nu een offerte aan! 

Contact