Over ons

 

Profielfoto

Mijn naam is Cesar Zijp. Ik ben CZijp Design begonnen omdat ik enorm enthousiast ben over modern design en internet marketing, en omdat ik graag andere bedrijven op deze gebieden help. Ik heb veel plezier in het ontwerpen van professionele websites en strak drukwerk. Bovendien hou ik me met volle overgave bezig met internet marketing. Op mijn opleiding richt ik me op marketing en het imago van merken, met mijn werk vertaal ik mijn kennis naar websites die bedrijfskundig goed in elkaar zitten. Het is voor mij altijd een leuke uitdaging om te ontdekken welke eigenschappen van een bedrijf de meeste aandacht verdienen, en hoe ik de bezoekers van mijn sites deze eigenschappen op een krachtige en overtuigende manier kan laten zien.

  Ik kom uit een familie van ontwerpers, drukkers en typografen, deze traditie zet ik trots op een moderne manier voort. Verder doe ik vrijwilligerswerk voor Enactus, zo heb ik Wajongeren aan een baan geholpen bij Coffee Career en help ik tegenwoordig met de marketing van Enactus UvA.

Ik voel me vereerd dat ik mee heb mogen denken over het uiterlijk van de bedrijven van mijn klanten. Ik haal veel energie uit de positieve reacties die ik op mijn werk krijg, en de constante stroom van projecten houdt mij scherp en enthousiast.